Monday, February 18, 2013

NOTD: Depend - nr "228"

Det är ju blå måndag idag, men jag orkade inte anmäla mig hos MrsData idag. Hursom helst så tänkte jag visa er ett underbart fint lack på naglarna idag. Ett blått glas fläckigt lack med små små silver partiklar i som är från Depend nr "228". Mycket lätt lackat och torkar otroligt snabbt! 

Jag tog 3 lager, men är man noga så räcker det med 2 lager. Som vanligt använde jag Depend skyddande baslack och som topplack är det Depend Quick & Shine. När jag har på mig detta lack så längtar jag till våren, men mest sommaren. Och färgen på detta lack påminner mig om en varm sommardag på himlen är helt klarblå. Och det inte finns ett enda moln! 

Vill ni se lacket nu? Klart ni vill! 

Bildbomb som vanligt, kan aldrig bestämma mig vilka ja ska ta! :)


Och ett videoklipp på detta vackra lack också! :D
Detta finns att köpa på Kicks och Åhlens för 25 SEK! 

2 comments:

 1. Vilken fin blå nyans!
  Kul att du bor i Örebro, jag är född och uppvuxen där, och har bott där större delen av mitt liv.
  Jag följer din blogg nu när jag hittade till den! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Men ja åh verkligen är detta fint! :D Jag var först lite skeptisk till det innan jag lacka på det. Det såg fint ut i flaskan, men när jag väl fick det på mina naglar, helt otroligt fint! :D

   Åh, bor du med i Örebro? Gud vad kul! Hihi, va kul att du följer min blogg nu! Tror att jag följer dig med, du blir tillagd i min blogglista som jag har på sidan av bloggen. Är inte så stort fan av bloglovin, har den till folk som tycker om att följa bloggar där. :)

   KRAMAR!

   Delete

I appreciate the comments, and for the sake of simplicity, I reply here.

/ Anneli.